Centru de parbrize Vaslui

Despre noi

Cu o experienta foarte complexa in domeniul montajelor, reparatiilor parbrizelor auto, putem spune ca suntem profesionisti in munca noastra. Calitatea ridicata a produselor si a serviciilor pe care le oferim satisface cerintele clientilor.

 • Centru de parbrize Vaslui - Inlocuire parbriz auto
 • Centru de parbrize Vaslui - Inlocuire luneta auto
 • Centru de parbrize Vaslui - Inlocuire geam lateral auto
 • Centru de parbrize Vaslui - Reparatii parbrize auto

In cazul parbrizelor fisurate usor, nu este nevoie inlocuirea, ci se recomanda repararea lor. Este important sa va prezentati cat mai repede la sediul nostru, pentru a evita patrunderea impuritatilor si agravarea fisurii.

Echipa noastra se va ocupa în cel mai mic detaliu de problema dumneavoastra pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de siguranta in trafic.

0757 786 146

Centru de parbrize Vaslui WINDSCREEN SERVICE

CENTRU DE PARBRIZE VASLUI WINDSCREEN SERVICE va pune la dispozitie o gama variata de parbrize indiferent de modelul masinii, iar echipa noastra va ofera un montaj rapid, asiugrandu-va eficienta si calitatea serviciilor. Acesta se poate face la sediul nostru, dar si la domiciliul dumneavoastra.

 • 01 Inlocuire parbrize auto

  Inlocuirea unui parbriz este o procedura care necesita timp, atentie si o buna cunoastere a produsului, dobandita prin experienta montarii produselor similare, din acest motiv pentru garantia si durabilitatea parbrizului tau, alege profesionisti si service-uri autorizate.

 • Geamurile laterale pot ridica probleme cand vine vorba de montajul lor datorita formei pe care o au, insa nu si la noi. Daca ai un geam lateral crapat sau spart, suna la Centru de parbrize pentru a te programa fara batai de cap.

 • Desi nu expusa unui risc la fel de mare, luneta necesita si ea uneori inlocuita si e recomandat sa nu risti nicio secunda cand vine vorba de siguranta soferului si a pasagerilor intr-o masina avariata. Programeaza-te sa o schimbi daca ai luneta sparta. Unul din consultantii nostri te poate ajuta sa-ti alegi modelul potrivit masinii tale.

 • In cazul parbrizelor fisurate usor, nu este nevoie inlocuirea, ci se recomanda repararea lor. Este important sa va prezentati cat mai repede la sediul nostru, pentru a evita patrunderea impuritatilor si agravarea fisurii. Echipa noastra se va ocupa în cel mai mic detaliu de problema dumneavoastra pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de siguranta in trafic.

Centru de parbrize Vaslui

Servicii

Centru de parbrize Vaslui

Inlocuire parbrize auto

Putem monta rapid parbrizul potrivit masinii tale de catre un profesionist din echipa noastra - centrul de parbrize vaslui, primind astfel garatia produsului pe o perioadă de 24 de luni. Centrul de parbrize Vaslui este lider de piata pentru calitatea serviciilor si a produselor oferite la un pret minim.

Centru de parbrize Vaslui

Reparatii parbrize auto

In cazul parbrizelor fisurate usor, nu este nevoie inlocuirea, ci se recomanda repararea lor. Este important sa va prezentati cat mai repede la sediul nostru, pentru a evita patrunderea impuritatilor si agravarea fisurii. Echipa noastra se va ocupa în cel mai mic detaliu de problema dumneavoastra.

Centru de parbrize Vaslui

Ce spun clientii

In palmaresul nostru am adunat peste 5000 de clienti satisfacuti datorita personalului calificat si bine instruit, putand fi cu usurință descris prin profesionalism si perseverenta. Dovada cea mai clara a muncii noastre este durabilitatea care defineste montajele si reparatiile profesioniste astfel Centru de parbrize Vaslui a ajuns lider de piata, oferind produse de calitate superioara si la preturi avantajoase.

Robert Toma

Am ales Centru de parbrize Vaslui datorita promptitudinii si a flexibilitătii de care au dat dovada, tinand cont totodata de preturile competitive pe care le practica pe piata.

Ionut Horea

Extremi de amabili la telefon si punctuali la preluarea si livrarea masinii, exact cum programasem. Factura, garantie si montaj impecabile! Recomand cu incredere centru de parbrize Vaslui

Catalin Dima

Am sunat si am primit consultanta, in legatura cu parbrizul masinii mele. Recomand cu incredere Centrul de parbrize Vaslui!

Centru de parbrize Vaslui

Din atelierul nostru va prezentam

Oferim intotdeauna clientilor nostri, servicii profesionale, personal calificat, promtitudine, seriozitate, produse de cea mai buna calitate si garantie, atat pentru produse, cat si pentru montajele efectuate de catre firma noastra. In continuare va lasam sa va convingeti singuri ce putem face pentru dumneavoastra.
 • All
 • Inlocuire parbrize
 • Reparatii parbrize
Centru de parbrize Vaslui - Parbrize vaslui
Centru de parbrize Vaslui - Parbrize vaslui

Centru de parbrize

Alegerea de care ai nevoie pentru a scapa rapid de problema parbrizului tau.

+40 757 786 146

Centru de parbrize Vaslui

Intrebari frecvente

Cat dureaza procesul de inlocuire a unui parbriz?

Timpul tehnic alocat pentru inlocuirea unui parbriz este de 4-5 ore pentru autoturisme. Timpii alocati includ si perioada de uscarea a adezivului pentru parbrizele montate prin procedura de lipire cu adeziv special.

Am parbrizul ciobit de piatra, se poate repara?

Ciobiturile de piatra se pot repara si cu cat reparatia este facuta mai repede cu atat ea se vede mai putin intrucat in unele cazuri in orificiul acesteia poate intra praf, apa, impuritati iar acestea nu mai pot fi scoase, in aceste cazuri reparatia va fi vizibila foarte putin.

Durata de executie a unei reparatii in sediile noastre este de maxim 20-25 minute nefiind necesara o programare prealabila.

Este indicat ca in urma unei ciobituri survenite in trafic sa se aplice imediat peste aceasta o pelicula adeziva (scotch transparent), aplicata cu grija fara a apasa pe parbriz si ciobitura. Va recomandam sa nu stergeti geamul cu apa si evitati spalarea acestuia pana veti efectua reparatia.

Am parbrizul fisurat cam 30 - 40 centimetri, se mai poate repara?

Fisurile parbrizelor sunt deteriorari ireparabile si incercarile de reparare a acestora sunt proceduri care nu ofera un rezultat pozitiv de durata clientilor care solicita aceasta interventie.

Recomandam inlocuirea parbrizelor fisurate, deoarece parbrizele fisurate sunt motive de neacordare a Inspectiei Tehnice Periodice autovehiculelelor care se prezinta la statiile ITP.

Centru de parbrize Vaslui

Contactati-ne!

Telefonic la: 0757 786 146 de luni pana sambata in intervalul orar: 09:00 - 20:00 Pentru a va programa online, completati formularul de mai jos. Programarile online devin valabile numai dupa confirmarea noastra telefonica! Dupa trimiterea cererii, in maxim 24 de ore veti fi contactat pentru a va confirma inregistrarea programarii si disponibilitatea operatorilor nostri in ziua specificata.